Skip to main content

Huurketels

Aquasteam is in staat om snel en vakkundig een huurinstallatie te plaatsen om uw industriële productieproces tijdelijk van stoom, warmwater of heetwater te voorzien.

De inzet van een tijdelijke installatie kan nodig zijn om bijvoorbeeld een piek in uw productieproces op te vangen, een reparatie aan uw eigen toestel uit te kunnen voeren of een verplichte Periodieke Keuring uit te voeren zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor de voortgang van uw productieproces.

Ons assortiment bestaat uit diverse zowel olie- als gasgestookte warm- en heetwaterketels en een breed scala aan stoomketels. De ketelinstallaties voorzien in verscheidene uiteenlopende capaciteiten en beschikken over diverse ontwerpdrukken beginnend bij 0,5 bar(o).

De kleinere installaties met alle bijbehorende ketelhuiscomponenten worden normaliter in een zeecontainer geplaatst terwijl de grotere installaties zijn samengebouwd op een trailer.
 
Wij verzorgen snel en vakkundig het complete traject beginnend bij de aanvraag tot de uiteindelijke inbedrijfname als volgt:

  • Engineering
  • Transport
  • Installatie op locatie
  • Inbedrijfname
  • Begeleiden keuring(en)

 

Uiteraard wordt de installatie door ons Periodiek onderhouden en gekeurd en maakt u gebruik van onze 24-uurs storingsdienst.