Skip to main content

Nieuwe stoomketels

Aquasteam begrijpt als geen ander dat de stoomproductie binnen uw bedrijf vaak van essentieel belang is voor de continuïteit van uw productieproces.

Als hart van een nieuwe installatie wordt door ons dan ook een ketel van het fabrikaat “Astebo” ingezet welke reeds over vele jaren gefabriceerd wordt en zich inmiddels heeft bewezen als zijnde een ketel met een zeer betrouwbare constructie. De Oostenrijkse firma Astebo, “Austrian Steam Boilers”, geldt als een van de toonaangevende ketelfabrikanten voor zowel binnen Europa als ver daar buiten.

Wij hebben de mogelijkheid om een breed scala van verschillende typen stoomketels te leveren waarmee een brede range van verschillende capaciteiten en werkdrukken wordt gedekt. Naast de standaard ketels is het zelfs mogelijk een stoomketel geheel op klantspecificatie te ontwerpen en te bouwen.

Als toegevoegde waarde in de vorm van onze eigen engineering, de mechanische en elektrotechnische montage, de inbedrijfname en de begeleiding van de verplichte keuringen zijn wij in staat een kwalitatief goede en complete stoomketelinstallatie te verwezenlijken.
Daarnaast kunnen wij in het Periodiek Onderhoud van de installatie voorzien en behoort het verlenen van service bij eventuele storingen door onze eigen servicemonteurs tot de mogelijkheden.